Huidverbetering

Voor huidverbetering zijn er diverse behandelingen. De behandelingen zijn apart van elkaar af te nemen, maar in veel gevallen zorgt de combinatie van diverse behandelingen voor een beter resultaat.

Behandelingen van Medik8

Een Medik8 behandeling is een stimulerende en herstellende gezichtsbehandeling die de huid flexibel en vitaal maakt.

De rijke en voedende ingrediënten voorkomen uitdroging en zorgen voor een optimaal vochtniveau in de huid.

Doordat de doorbloeding en celvernieuwing  gestimuleerd wordt bevordert het de afvoer van afvalstoffen.

Dit zorgt uiteindelijk voor een stralend eindresultaat.de gestreste huid kalmeert, zodat het risico op huidreacties wordt geminimaliseerd 

Light peel

Een light peel is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, met als resultaat een zichtbare verbetering van de huidstructuur.  

Age peel

Een Age peel is speciaal ontwikkeld om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De effectieve combinatie van zuren vervaagt de onvolkomenheden van de huid. 

 

Coagulatietherapie

Coagulatietherapie helpt bij het verwijderen van huidoneffenheden zoals couperose, spider naevus, steelwratjes, bultjes en wratjes. Wratjes worden verbrand door met een klein naaldje de huid oppervlakkig aan te raken en stroom te geven. Andere huidoneffenheden worden behandeld door met het naaldje oppervlakkig in de huid te prikken en stroom af te geven. Zo wordt het naaldje warm en lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt.

Elektrisch epileren

Elektrisch epileren is geschikt voor kleine oppervlaktes en alle haarkleuren en soorten. Door een minuscuul naaldje in het haarzakje te laten glijden en vervolgens stroom te geven wordt de haar beschadigd en vernietigd. De storende haren worden één voor één behandeld, waardoor er steeds dunnere en zwakkere haren terug komen. Door dit opnieuw te behandelen zullen uiteindelijk alle haren verdwijnen. Elektrische epileren is in alle gevallen ongevaarlijk voor de huid.