Cosmetisch arts

Wij bieden, in samenwerking met cosmetisch arts Nicolette Vermeulen van Cosmetics Clinics, een uitgebreid range aan niet-chirurgische cosmetisch-esthetische behandelingen op basis van injectables (botox, filters en skinboosters).

 

Cosmetic Clinics richt zich primair op ‘healthy aging’: de verzachting en bestrijding van de zichtbare effecten van het ouder worden..

Dus niet met de bedoeling u uit uw leeftijdsgroep weg te halen, wel om u er frisser, beter en net een paar jaar jonger uit te laten zien. Cosmetic Clinics kan helpen bij het verminderen van rimpels, plooitjes, wallen onder de ogen, een slechte conditie van je huid en dunner wordend haar.

 

Waar kunnen injectables bij helpen?

·         Boze blik/ernstige frons

·         Hangende mondhoeken/ontevreden mond

·         Vermoeide uitstraling/wallen onder de ogen

·         Ingevallen wangen of juist hamsterwangen

·         Kraaienpootjes

·         Bunny lines

·         Rokerslijntjes

·         Putjeskin

·         Tandvleeslach

·         Tandenknarsen

·         Migraine

·         Overmatige transpiratie

·         Haarverlies of dunner wordend haar

 

.

Nicolette: “Ik merk dat klanten de stap naar een cosmetische behandeling met botox en fillers vaak lastig vinden. Hoewel het aantal behandelingen de laatste jaren enorm toeneemt, is dit voor veel klanten toch nog een taboe. Mijn doel is klanten er nog beter uit te laten zien zonder het anderen opvalt dat zij behandeld zijn. Iedereen hoort liever: ‘wat zie je er fris en uitgerust uit’ dan ‘heb je een behandeling met botox en fillers ondergaan?’ Voor een gesprek en advies neem ik uitgebreid de tijd en dit adviesgesprek is gratis. Wanneer je dat wilt, kan ik ook extra tijd inplannen om meteen behandeld te worden”. 

 

Kijk eens op hun website: www.cosmeticclinics.nl

 

 

Nicolette_Cosmeticclinics_4750_2.jpg - 167,07 kB

Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij.

Nicolette Vermeulen behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Nicolette is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts en daarnaast sinds enkele jaren als seksuoloog. Communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken.

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en peelings en ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s.

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.


Nicolette werkt op de locaties Almere, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg en Emmeloord.

 

 

 

.