Samenwerking Cosmetique Totale

 

Je wilt graag een oplossing voor een storend huidprobleem. Maar je wilt wel zeker zijn van de beste behandeling voor jouw huid. Kom dan langs bij de huidtherapeut van Cosmetique Totale.

Bij Cosmetique Totale doen we er alles aan om jou op een natuurlijke manier mooier te maken of van storende huidproblemen af te helpen. Tijdens een uitgebreide intake geeft onze huidtherapeut een persoonlijk huidadvies en bespreken jullie met elkaar welke behandeling het beste bij jouw wensen past.

Met behulp van de nieuwste en veiligste lasers en behandelmethoden behalen we vervolgens samen met jou de beste resultaten.

Ieder huid- en haartype is anders en de wereld van huidtherapie staat niet stil. Dat begrijpen wij als geen ander. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volgen onze ervaren en professionele huidtherapeuten regelmatig trainingen en cursussen in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn zij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Zo weet jij zeker dat je altijd door de best opgeleide specialisten wordt geholpen.

 

Bij ons in de salon komt de huidtherapeut van Cosmetique Totale eens in de 2 a 4 weken. Kijk voor de datums bij contact. Zij staat dan graag voor je klaar om je te helpen met de behandeling van:

·         Acne / acne littekens

·         Definitief ontharen

·         Couperose

·         Pigmentvlekken

·         Ouderdomsvlekken

·         Littekens

·         Huidverjonging / rimpelbehandeling

·         Huidverstrakking

·         Kalknagels

·         Littekens / striae

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met de huidtherapeut via 06-48340788


Over Cosmetique Totale

 

ü  Om snel het gewenste resultaat te behalen werken wij met de allernieuwste en veiligste lasers.

 

ü  Je wordt door de best opgeleide specialisten geholpen. Onze hbo-opgeleide huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

 

ü  Jouw huid is onze zorg en wij gaan dan ook altijd voor veiligheid en effectiviteit. Daarom hebben al onze lasers het strenge FDA keurmerk.

 

ü  Wij zijn erkend door alle zorgverzekeraars. Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden diverse behandelingen door je zorgverzekeraar vergoed!

 

 

ü  Voor ieder huidtype hebben wij een passende behandeling. Boek daarom snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. 

 

Onze behandelingen

 

Acne(littekens) 
Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen acne. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Voorafgaand aan de acnebehandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut bekijkt van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor u een persoonlijk behandelplan op en bespreekt met u welke behandeling het meest geschikt is. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een medische peeling, of een laserbehandeling voor het behandelen van (acne)littekens.

 

Definitief ontharen
Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype. De huidtherapeuten van Cosmetique Totale werken met de nieuwste en beste medische lasers om deze verschillende haar- en huidtypes te kunnen behandelen. Het laserontharen in het gelaat bij vrouwen wordt meestal door zorgverzekeraars vergoed als u aanvullend bent verzekerd. Het ontharen gedurende een transgendertraject, wordt meestal vergoed uit de basisverzekering. Vergoedingen kunnen per zorgverzekeraar verschillen en zijn polis afhankelijk.   

 

Pigmentvlekken verwijderen
Bij Cosmetique Totale kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen. Onze HBO-geschoolde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in de nieuwste en beste medische technieken. Een pigment behandeling bij één van onze specialisten wordt dan ook veelal door de zorgverzekeraar vergoed.

De huidtherapeut bekijkt de pigmentvlekken en analyseert uw huid zodat zij precies kan vaststellen welke pigmentbehandeling voor u het snelste en beste resultaat geeft. Zij legt u alles uit over het verwijderen van pigment met de voor u meest geschikte methode. Het behandelen van pigmentaties is mogelijk met laser, IPL of radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings.  

 

Couperose verwijderen

Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Ook kunnen er losse rode vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn. De huidtherapeut kan couperose behandelen door middel van een laserbehandeling. Naast het verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes kunnen we in dezelfde laserbehandeling ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aanpakken. Een ideale, mooie all-in-one behandeling! 

Tijdens de laserbehandeling worden er pulsen gegeven die bestaan uit laserlicht of een combinatie van zacht licht en radiofrequente energie. Hemoglobine (de rode kleur in het bloed) neemt deze energie op en zet het – plaatselijk in het vaatje – om in warmte. Deze warmte zorgt ervoor dat het vaatje vernietigd wordt. Na elke behandeling zijn de vaatjes minder zichtbaar. 

 

Schimmelnagels laserbehandeling
Schimmelnagels zijn witte, verdikte en vaak ook vervormde nagels. Het gaat meestal om de teennagels, maar ook de nagels van de handen kunnen aangedaan zijn. Deze nagels zijn lastig te behandelen omdat de schimmel zich hardnekkig vastbijt in de nagelplaat. Schimmelnagels kunnen tegenwoordig goed door middel van lasermethoden behandeld worden.

De Elos maakt gebruik van laser en/of licht gecombineerd met radiofrequentie. Deze energie zet zich om in warmte in de nagelplaat. Hier wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane nagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Dit proces kan wel enkele maanden duren en er zijn minimaal drie behandelingen nodig.  

 

Littekens & striae
Een huid kan verschillende littekens aanmaken zoals platte en verheven littekens, maar ook juist putjes en deukjes. Het kan zijn dat een litteken lichter is dan de omliggende huid of juist donkerder. Littekens kunnen een grote invloed hebben op iemands zelfbeeld. Daarnaast kunnen ze ook pijn- en jeukklachten geven. 

Een littekenbehandeling is erop gericht om het litteken te verwijderen, platter te maken of het litteken juist op te vullen. Ook kan een littekenbehandeling gericht zijn op het verminderen van kleurverschillen, zoals bij hyperpigmentatie en striae. Als gunstig bijeffect kunnen pijn en jeuk verminderen en het litteken kan soepeler worden. Zowel jonge als oude littekens kunnen effectief worden behandeld.

De eMatrix en Fractora zijn een revolutionaire, veilige behandelmethode om striae te verwijderen door het stimuleren van de huidvernieuwing.  

 

Huidverjonging en huidverbetering
Er zijn allerlei behandelingen voor huidverbetering mogelijk, afhankelijk van het resultaat dat gewenst is. Veel huidproblemen of verouderingssymptomen worden veroorzaakt door stress, roken, weinig slaap of een druk leven. Deze oorzaken zorgen voor een tekening in uw gezicht. Door een medische peeling of fotofacial toe te passen wordt uw huid weer fris, gezond en stralend. De medische peeling maakt de huid egaler en laat storende roodheid of pigmentvlekken verdwijnen. Daarnaast zorgt een medische peeling ook voor vermindering van grove poriën en kleine rimpels.

 

Er kan ook gekozen worden voor een rimpel laserbehandeling. Hierdoor wordt uw gezicht behandeld met de eMatrix. Een eMatrix behandeling vervaagt uw lijntjes en rimpels in het gezicht, daarnaast zorgt het ook voor vermindering van pigmentvlekken in het gezicht.