Huidtherapie

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale voeren in samenwerking met huidspecialist Marie-José Meijer diverse medische behandelingen uit met laser of IPL. Deze ingrepen bereiken goede resultaten bij bijvoorbeeld acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, overbeharing, huidverjonging en huidverbetering. De huidtherapeuten gebruiken diverse gespecialiseerde methodes om het beste resultaat te behalen.

Elos IPL

IPL (Intense Pulse Light) is een behandelmethode op basis van lichtenergie. Deze lichtenergie wordt met lichtflitsen de huid in gestuurd. Hierdoor worden haarzakjes kapot gemaakt, pigmentvlekken afgebroken, de acne bacterie bestreden en gesprongen vaatjes opgeruimd. De meest recente ontwikkeling op het gebied van IPL is de Elos. De Elos methode combineert IPL licht met radiofrequentie om zo met lagere, veiligere energielevels betere resultaten te behalen. De Elos IPL methode is mogelijk op alle huids- en haarkleuren en huidtypen en is 100% pijnloos.

eMatrix tegen acnelittekens

Voor wie geen last meer heeft van een actieve acne, maar nog wel de littekens ervan ziet, is er nu de perfecte behandeling om voorgoed van deze littekens af te zijn. De eMatrix maakt gebruik van gefractioneerde radiofrequente energie. Zo wordt er meer flexibiliteit in de huidlagen gecreëerd, vervagen littekens en worden donkere verkleuringen van littekens weer gelijk aan de eigen huidkleur. De eMatrix methode is tevens uitermate geschikt om grove poriën goed aan te pakken en te verkleinen en uw tint egaler te maken.