Cosmetisch arts

Wij bieden, in samenwerking met cosmetisch arts Nicolette Vermeulen van Cosmetics Clinics, een uitgebreid range aan niet-chirurgische cosmetisch-esthetische behandelingen op basis van injectables (botox, filters en skinboosters).

Wilt u meer weten over injectables en hoe het werkt, kijk dan eens rond op de website van Cosmetic Clinics.

Cosmetic Clinics richt zich primair op ‘healthy aging’: de verzachting en bestrijding van de zichtbare effecten van het ouder worden.

 

 

Nicolette_Cosmeticclinics_4750_2.jpg - 167,07 kB

Een enthousiaste en tevreden klant maakt mij blij.

Nicolette Vermeulen behaalde haar artsdiploma aan de Universiteit Utrecht in 1993. Nicolette is een enthousiaste arts met vele jaren ervaring in de gezondheidszorg.

Zij werkt al bijna 20 jaar als fertiliteitsarts en daarnaast sinds enkele jaren als seksuoloog. Communicatie met de patiënt in combinatie met praktische vaardigheden is wat voor haar het artsenvak elke dag weer verrassend en mooi maakt.

Cosmetische geneeskunde heeft al lange tijd haar belangstelling en daarom besloot zij de stap te maken.

Zij heeft sindsdien veel trainingen gevolgd op het gebied van injectables en peelings en ook enige tijd in haar eigen praktijk gewerkt. Wat ze daar miste was het contact en de kennisuitwisseling met collega’s.

Bij het team van Cosmetic Clinics voelde ze zich direct prettig en ze is enthousiast over de werkwijze van deze kliniek met aandacht voor de klant en het streven naar een natuurlijk frisse uitstraling.

Geen productiewerk maar cliënten in de spiegel laten kijken en laten vertellen wat ze daar graag willen zien.


Nicolette werkt op de locaties Almere, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg en Emmeloord.

 

Werkwijze

Voor een cosmetische behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats. De arts geeft persoonlijk advies op basis van je wensen en medische achtergrond. Een behandeling kan - indien de tijd het toelaat - direct worden uitgevoerd of worden ingepland voor een later moment. Neem contact  op voor de actuele agenda.

Cosmetische ingrepen

Cosmetisch arts Nicolette Vermeulen van Cosmetics Clinics voert deskundige cosmetische behandelingen uit op het gebied van:

- Ernstige frons
- Kraaienpootjes
- Hangende mondhoeken
- Vermoeide uitstraling
- Ingevallen gezichtscontouren
- Wallen onder de ogen
- Dunner wordend haar
- Bunny Lines
- Rokerslijntjes
- Putjeskin